Sıkça Sorulan Sorular

1- Soru: Far-Infrared teknolojisinin herhangi bir zararı varmıdır?
Cevap: Kesinlikle hayır. Far-infrared (uzak-kızılötesi) ışınlar günümüzde hali hazırda hastanelerde prematüre bebeklerin ısıtılmasında kullanımaktadır. Bunun yanı sıra fizik tedavi merkezlerinde ve rehabilitasyon merkezlerinde kullanılmaktadır. Tıbbi makaleler kısmında bu teknoloji hakkındaki yazıları okuyabilirsiniz.
 
2- Soru: Üründe kullanılan materyaller sağlığa herhangi bir zararı var mıdır ?
Cevap : Saunamızda kullanılan tüm materyallerimiz anti konsorojendir ve bunlar belgelidir.
 
3- Soru: Elektrik faturam çok gelir mi?
Cevap:  Saunamızın 1 saatlik elektrik sarfiyatı 800 watt dır. Saunamızın ısınması ile birlikte toplam seans süresi yarım saattir. 1 kw 40 kuruş olarak alırsak , yarım saat seansımızın bedeli ortalama 20 kuruştur. Sonuç olarak elektrik faturanızda gözle görülecek bir fark göremeyeceksiniz.
 
4- Soru: Saunamız ne kadar yer kaplamaktadır ve ağırlığı ne kadardır?
Cevap: Yaklaşık 1 m2 alan kaplar, PS100 modemimiz 13,5 kg, PS200 modelimiz 12,5 kg ağırlığındadır.
 
5- Soru: Temizliği nasıl olmalıdır?
Cevap: Sauna seansı bittikten sonra dezanfektan spreyle silinmesi yeterlidir
 
6- Soru: Kurulum süresi ne kadardır ve zor mudur?
Cevap: Saunamızın kurulumu çok kolaydır kurulum süresi ortalama 1 dk dır ve herkes tarafından kolaylıkla kurulacak bir üründür.
 
7- Soru: Saunanın içerisindeki sıcaklık kaç derecedir? İnsanı rahatsız edecek bir sıcaklık olur mu?
Cevap: Saunamızın içinde kullandığımız çift emniyet termostatı sayesinde 65 derece ısı sabit kalır ve bu sıcaklık insanı rahatsız edecek bir sıcaklık teşkil etmemektedir.
 
8- Soru: Sauna seans süresi ne kadar olmalıdır?
Cevap: Saunamızın seans süresi 20 dk dır. Ancak kişi isterse daha öncede çıkabilir
 
9- Soru: Saunaya girdiğimizde sauna çalışır vaziyette mi yoksa ısındığı için kapalı şekilde mi girilmesi gerekir?
Cevap: Sauna ısındıktan sonra içine girilir ve seans bitene kadar sauna kapatılmaz.
 
10- Soru: Saunanın içine nasıl bir kıyafetle girilmesi gerekir?
Cevap: En uygun kıyafet olarak Mayoyu tercih edebilirsiniz.
 
11- Soru: Saunaya birkaç kişi art arda girebilir miyiz?
Cevap: Sauna ısındıktan sonra kişi sayısı fark etmeksizin kapatmadan birçok kişi art arda girebilir.

12- Soru: Saunayı kimler kullanmamalıdır ?
,Cevap:

  • Sauna; deri enfeksiyonu, açık yara ve kesikleri olan ve iltihaplı romatizması olan kişiler tarafından kullanılamaz.
  • Herhangi bir sargı ile sauna ya girilmez.
  • Kalp rahatsızlığı, yüksek tansiyonu olan ve şeker hastalarının doktora danışmadan girmeleri tehlikelidir.
  • Kalbinde stend ve pil takılı olan kişilerin girmeleri tehlikelidir.
  • Hemofili gibi hastalıkları taşıyan hastalarda.
  • Hamilelik şüphesi olan hastalarda.
  • Kemoterapi tedavisi gören hastalarda kullanılmaz.
13- Soru: Sauna fişe takıldıktan kaç dakika sonra kullanıma hazır olur ?
Cevap: Sauna fişi takılıp çalıştırdıktan 10 dk sonra kullanıma hazırdır.

14- Soru: Saunanın garanti süresi ne kadardır?
Cevap: 2 yıl.

15- Soru: Saunamızda koku olur mu?
Cevap: Saunamızı kullandıktan sonra , üst kapağı açmanız havalanması için yeterlidir. Doğal olarak koku ile ilgili bir sorununuz olmayacaktır.

16- Soru: Kullanım alanları nerelerdir?
Cevap: Zeugma saunayı hemen hemen her alanda kullanılabilir.
  • Evler
  • Oteller ve misafirler
  • Spor salonları
  • Sağlık, güzellik ve zayıflama merkezleri.
17- Soru: Ürünle ilgili sorun yaşadığımızda neresi ile görüşmeliyiz?
Cevap: Ürünle ilgili herhangi bir sorun veya sorunuz olduğunda 0850 346 91 18 nolu müşteri hattını arayabilirsiniz.